ASSA ABLOY Future Lab

För ett par veckor sedan hände något annorlunda då jag fick en rolig förfrågan där man undrade om jag ville vara med och bli intervjuad kring säkerhet på hotell samt integration av system. Detta för ett intressant projekt som ASSA ABLOY har som går under namnet ASSA ABLOY Future Lab.

Man hade fångat upp mitt namn när det gällde säkerhetsarbete inom Hospitality branschen där jag arbetat på hotell som Lydmar Hotel (det gamla Lydmar vid Humlegården),Nordic Sea HotelNordic Light HotelNordic Blue Hotel. Det var mycket roligt att bli tillfrågad att delta i detta och efter en kortare fundering på detta så valde jag att ställa upp och nu har man lagt upp materialet på webben.

Dessa intervjuer genomfördes helt på engelska och ni får ha överseende med att den är lite knackig men tror att det mesta som jag ville ha sagt finns med

Den ena delen som handlar om bland annat integrering av system och du kan läsa mer på ”Systems enhance guest experience”

Den andra delen är en videointervju med mig samt Peter Claeson som är Safety and Security Controller, Scandic Hotels.

Du kan även hitta fler intressanta artiklar under ”news”

Hoppas att det kommer fler så här intressanta och roliga projekt att få ta del i.

/Richard Buske

Det här inlägget postades i Säkerhetsbloggen. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till ASSA ABLOY Future Lab

  1. Ann-Sofie skriver:

    Hej Richard! Grattis till intervjun och tack för länken till Blue Hotels hemsida. Hälsn, Ann-Sofie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>