De sju stegen

Användandet av ogiltiga betalningsmedel och stölder av identiteter är två brott som ökar betänkligt, vilket är en oroväckande utveckling. Det finns dock ett bra hjälpmedel som används av banker, Posten, butiker och olika myndigheter.

2006 lärde jag känna Lars Zetterström via den Security Manager utbildning som vi bägge gick på Företagsuniversitetet. Jag jobbade då på nordic hotels i Stockholm AB. Lars visade upp en produkt som han tagit fram för att utbilda i risker med falska sedlar, kort, pass mm. Jag såg genast en nytta i detta materiel och valde att köpa in ett antal utbildningar till frontpersonal på de hotell som jag jobbade för. Verktyget går under namnet De 7 stegen. Det är en mycket pedagogiskt upplagd utbildning som ger goda kunskaper gällande detta problemområde. Vill du läsa mer om detta kan du gå in på www.desjustegen.se.

Detta blev en mycket uppskattad och omtalad utbildning där medarbetarna fick en god inblick i hur man på ett enkelt sätt blir tryggare i hanterandet av betalningar.

Om du är intresserad av utbildningen så ta kontakt med Lars på lars@kronansakerhet.se

Kursen arrangeras av Kronan Säkerhet

/Richard Buske

Det här inlägget postades i Säkerhetsbloggen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>