Security Awards 2012 – Skydd och Säkerhet

Skydd och SäkerhetPå Skydd 2012 kommer Security Awards att delas ut

 

Då var det dags igen, för tredje året i rad så arrangeras Security Awards av tidningen Skydd och Säkerhet i samarbete med deras partners.

Tidningen Skydd och Säkerhet

 

 

I år hade jag förmånen att bli tillfrågad om en plats i en av jurygrupperna inför Security Awards 2012. Detta var mycket smickrande och jag tackade ja till detta och idag hade vi ett första uppsamlingsmöte där samtliga jurymedlemmarna i de olika kategorierna var inbjudna att träffas och vi fick en möjlighet att presentera oss för varandra samt en ordentlig genomgång om vad vår uppgift i jurygrupperna kommer vara.

Den jurygrupp som jag kommer att arbeta i är den som tittar på Årets Säkraste Utbildningsplats, vilket känns enormt passande då jag bland annat utbildar på två stora utbildningsplatser i säkerhet och sedan den 1:a mars 2011 jobbar som säkerhetschef i Sollentuna kommun.

Detta ska bli en mycket spännande och givande resa att ta del av. Ser fram emot många fantastiska nominerade i alla de olika kategorierna. Så passa på att ta chansen och nominera någon eller några du tycker är värda att uppmärksammas för sitt arbete. Kanske är det Du själv som borde nomineras? DÅ kan det vara läge att göra det nu.

Skydd och Säkerhet

Security Awards 2012

 

 

 

 

Följande kategorier finns det att nominera inom:

 • Årets Säkerhetsarbete i kommun
  Tilldelas den kommun som på ett tydligt sätt prioriterat och samordnat sitt säkerhetsarbete samt vidtagit åtgärder, så att invånarna känner sig trygga.
 • Årets Säkerhetskonsult
  Tilldelas den person eller det konsultföretag i säkerhetsbranschen som har varit innovativ och har kunnat visa på spännande resultat eller exceptionellt nöjda kunder under året.
 • Årets Säkraste Utbildningsplats
  Tilldelas den utbildningsplats eller skola som har arbetat strategiskt och målinriktat med säkerhetsarbete på olika nivåer, så att elever, lärare och medarbetare känner sig trygga.
 • Årets Risk Managementarbete
  Tilldelas ett företag som på ett systematiskt sätt har arbetat med att skydda resurser och inkomstmöjligheter mot skaderisker, så att målen kan nås utan större störningar men som också leder till bättre lönsamhet.
 • Årets IT-säkerhetslösning
  Tilldelas det företag eller den person som har funnit någon form av smart lösning inom IT-säkerhetsområdet, som förenklar ett säkert användande och/eller ökar tillgängligheten.
 • Årets Säkerhetsföretag
  Tilldelas det säkerhetsföretag/bolag som målmedvetet har utmärkt sig genom att producera, utveckla eller sälja nyskapande lösningar eller tillväxt/lönsamhet.
 • Årets säkerhetsarbete i landsting
  Tilldelas det landsting eller det storsjukhus inom ett landsting, som framgångsrikt har arbetat med säkerhetslösningar på bred front för att skapa en trygg miljö för personal, patienter, besökare och andra.
 • Årets Säkerhetselev
  Tilldelas den student som vid någon av landets utbildningar inom säkerhet, oavsett nivå och utbildningsaktör, har visat extra stort engagemang och nått särskilda framgångar i studierna.
 • Årets Bevakningsföretag
  Tilldelas det bevakningsföretag som har utmärkt sig för annorlunda och innovativa lösningar, som bidrar till ökad trygghet och ger ett mervärde i miljöer där människor bor eller vistas.
 • Årets Säkerhetslösning
  Tilldelas det företag eller den organisation som framgångsrikt har utvecklat säkerhetsbaserade metoder eller lösningar som förenklar, effektiviserar eller skapar ett mervärde för målgrupperna/kunderna.
 • Årets Säkerhetsperson
  Tilldelas den person som på olika sätt och med stort engagemang har visat sig framgångsrik i sin roll som säkerhetsansvarig och som också har kunnat inspirera andra att sätta säkerhet på agendan.
 • Årets Säkerhetsnål
  Tidningen Skydd & Säkerhets hederspris tilldelas ett litet företag eller en person som framgångsrikt har arbetat eller agerat brottsförebyggande

Bedömningsgrunder
Varje kategori har fastställda kriterier som utgör bedömningsgrunder av de nominerade.
Bidragen bedöms av en jury som är fastställd av tidningen Skydd & Säkerhet.

Priserna kommer att delas ut under SKYDD på Stockholmsmässan den 20:e september

Så jag säger det åter igen gå in och nominera och så syns vi på prisutdelningen.

/Richard Buske

Det här inlägget postades i Säkerhetsbloggen. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Security Awards 2012 – Skydd och Säkerhet

 1. admin skriver:

  Tack Anna-Karin för dina snälla ord, ska bli ett spännande arbete som sagt
  /Richard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>